Marketing coaching

Een regio, stad of gemeente heeft géén eigen commercieel product. Enkel de private sector heeft dat. Veel van deze bedrijven zijn echter kleinschalig, hebben dikwijls maar een beperkte marketingknowhow, mankracht en middelen.

Hoe sterker de private sector, hoe sterker de regio, stad of gemeente. Vandaar dat wij ter ondersteuning van de bestemmingsmarketing ook een specifieke module ontwikkelden ter versterking van de cpmmerciële slagkracht van de private sector.

Via een coachingsprogramma begeleiden we hen stap voor stap in het schrijven van hun eigen succesvol marketingplan en leren we hen in te spelen op de opportuniteiten die geboden worden binnen de marketingplannen van hun gemeente, stad of regio.

Ontdek hier hoe wij kunnen helpen om jouw private sector performanter te maken en te laten inhaken op jullie plannen

Voor wie ?

Eenmanszaken en kleinere bedrijven uit de toeristische sector

Wat ?

Een coachingsprogramma waarbij de deelnemers in vier halve dagen worden begeleid bij de opstelling van hun eigen marketingplan. Vervolgens gaan ze individueel aan de slag met een door ons verstrekt sjabloon. In de vijfde sessie lossen we bottlenecks en problemen op. In sessie zes stellen ze hun marketingplan voor.

Waarom ?

Specifiek ontwikkeld voor kleinere bedrijven uit de toeristische sector. Zeer pragmatische workshops, theorie vertaald naar de praktijk van elke dag. Coaching, geen consulting. In het laatste geval is het risico zeer groot snel terug te vallen naar business as usual.
Opvolgsessies met voortgangsbewaking mogelijk

Waarom met ons ?

Jarenlange ervaring binnen de toeristische sector en bij het adviseren van eenmanszaken en kleinere KMO’s